fbpx

Assalaamoe alaikoem

Over Ons

Verspreiden van goedheid

Essalaam is opgericht om een unieke kaarten – en cadeauservice mogelijk te maken voor de islamitische doelgroep. In de Islaam is het denken aan je medemoslim bij voorspoed en tegenspoed van grote waarde. Het onderhouden van je familiebanden en het verspreiden van het goede woord. Met het versturen van een simpele kaart hopen wij vele glimlachen te ontwaken op vele gelaten. Het is ons streven onze medemoslims op deze manier te helpen bij het verzamelen van vele hasanat en bij het creëren van onderlinge genegenheid.

Onderscheiden en innoveren

Naast dat we een divers, uniek en leuk aanbod nastreven willen we onze klanten de mogelijkheid geven om hun keuze zoveel als mogelijk te personaliseren. De klant zoveel mogelijk tools geven om een personal touch te creëren is ons doel! Jij als klant weet immers het beste wat jij wil!
Daarnaast zullen we altijd blijven zoeken naar unieke producten. We zijn en blijven altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Zodat jij als klant met een WOW effect de ontvanger kunt verrassen een glimlacht van Oost tot West op het gezicht doet ontwaken!

Een simpele daad die een glimlach ontwaakt!